Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Disclaimer

Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door Woonboulevard Westpoort en terwijl we proberen alle informatie correct en actueel te houden, geven wij op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.

Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.

U kunt wellicht via deze website naar andere websites gelinkt worden die niet onder de controle van Woonboulevard Westpoort staan. We hebben geen verdere controle over de beschikbaarheid, inhoud of aard van andere sites welke u via deze website bereikt. Eventuele standpunten genoemd op andere websites worden niet door Woonboulevard Westpoort aanbevolen, ondersteund, of goedgekeurd.

Woonboulevard Westpoort spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is Woonboulevard Westpoort niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved