Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Een compleet nieuwe look!

Woonboulevard Westpoort is misschien wel het best bewaarde geheim langs de A5. Maar niet lang meer! Met een compleet nieuwe en kleurrijke look weet je ons voortaan altijd te vinden. En zul je ontdekken dat Woonboulevard Westpoort leuker, voordeliger en dichterbij is dan je denkt!

Uitgebreider dan je denkt
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken of toe bent aan een compleet nieuw interieur, bij Woonboulevard Westpoort slaag je altijd. In 11 inspirerende winkels met een zeer ruim aanbod vind je alles voor je keuken (Bruynzeel Keukens, KeukenConcurrent, Keuken Kampioen, Kvik), badkamer (Sanisale.com, Kvik), slaapkamer (SwissSense) en interieur (Jysk, Kwantum, Woonexpress XL, Woninginrichting-Aanhuis.nl). Elke dag kun je bij Woonboulevard Westpoort terecht voor inspiratie, persoonlijk advies en scherpe aanbiedingen. En, parkeren is gratis!

Slimmer dan je denkt
Ook online heeft Woonboulevard Westpoort meer te bieden dan je denkt. Op onze geheel vernieuwde website vind je een compleet overzicht van alle winkels, openingstijden en bereikbaarheid. Wil je op de hoogte blijven van actuele aanbiedingen en kortingsacties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We geven we je dan ook regelmatig een verse dosis stylingadvies, woonideeën en interieurtips. Schrijf je dus snel in en tot ziens in Woonboulevard Westpoort!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved