Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Haal het warme zuiden in huis!

Het voorjaar is nu echt begonnen. Tropische temperaturen geven Nederland een mediterraan tintje dat je ook eenvoudig terug laat komen in je interieur. Met een aantal eenvoudige woontips, die je allemaal terugvindt in Woonboulevard Westpoort, geniet je zelfs op natte en koude dagen van warmte en rust.

Lange late zomeravonden in Ibiza style 
Bepalend voor de mediterrane sfeer zijn zachte, warme aardetinten en natuurlijke materialen zoals terracotta, hout en rotan, gecombineerd met felle kleuren. Kies voor grote manden, verweerd keramiek en aluminium schalen in brons, zilver of goud om je huis in zuidelijke sferen te brengen. Ook je slaapkamer geef je eenvoudig die relaxte Ibiza style, die je het gevoel geeft altijd op vakantie te zijn. Om ook buiten te genieten van lange, late zomeravonden, zijn fijne stoelen en goede verlichting zijn dan een must.

Zomerse kortingen bij Woonboulevard Westpoort!
Natuurlijk vind je alles voor een zomerse inrichting bij Woonboulevard Westpoort en profiteer je ook nog eens van leuke acties en kortingen. Zo bestaat Kwantum 40 jaar en trakteert op een feestje, zijn het bij Woonexpress de ‘All inclusive weken’ met héél véél gratis extra’s, geeft Jysk tot 50% korting op alle tuinmeubelen en profiteer je bij Swiss Sense van een mooie Pinksteractie. Kom naar Woonboulevard Westpoort, leuker dan je denkt!

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen, meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

2023 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved