Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Nieuwe badkamer? Check de laatste trends en onze tips!

De zomer is de perfecte periode om grootschalige projecten aan te pakken; of in ieder geval om plannen te maken. Bijvoorbeeld voor een nieuwe badkamer. Deze maand bespreken we alles wat je moet weten als je je badkamer gaat vernieuwen. Van de laatste trends tot handige tips, met natuurlijk alle aantrekkelijke aanbiedingen in Woonboulevard Westpoort.

Scandinavische elegantie en minimalistisch design
Design, functionaliteit, en gebruiksgemak kenmerken de badkamer van nu. Met exacte geometrische vormen, Scandinavische elegantie en zachte, matte kleuren creëer je een tijdloze badkamer met voldoende ruimte voor een persoonlijk tintje. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en klei, maken je badkamer tot een rustgevende omgeving waar ieder moment een verwenmoment is. Houd je meer van strak? Dan biedt de nieuwe lijn minimalistisch sanitair uitkomst: dunne randen, strakke hoeken en fijne vormen geven je badkamer een moderne look en zorgen voor een extra ruimtelijk effect. En met moderne waterbesparende oplossingen, zoals waterstralen verrijkt met lucht, douche je nog duurzaam ook!

Bereid je goed voor
Je badkamer vernieuwen, kun je zo groot aanpakken als je zelf wilt. Misschien ben je al tevreden met ander badtextiel en een nieuw badkamermeubel. Maar, het kan ook zijn dat je sanitair aan vervanging toe is. Wat je plannen ook zijn, zorg dat je goed voorbereid bent. Stel jezelf vooraf de volgende vragen: Wat mis ik echt? Wat stoort me het meest? Hoeveel budget heb ik? Kan ik de verbouwing zelf? Hoeveel ruimte is er en wat voor sanitair wil ik? Met de antwoorden op deze vragen, ga je aan de slag. Oriënteer je eerst online en bezoek daarna verschillende sanitairwinkels en laat je goed adviseren. De medewerkers van Woonboulevard Westpoort staan voor je klaar.

Aantrekkelijke aanbiedingen in Woonboulevard Westpoort
Woonboulevard Westpoort heeft alles in huis voor jouw ideale badkamer. En, je profiteert er ook nog eens van aantrekkelijke aanbiedingen! Zo krijg je bij Sanisale.com altijd een gratis 3D tekening van je nieuwe badkamer en profiteer je van leuke kortingen. Bij Kvik koop je origineel Deens design voor verrassend lage prijzen en maak je elke maand kans op een coole lamp. Je nieuwe badkamer vind je vaak niet in één dag. Neem er de tijd voor en pauzeer tijdens het shoppen bij A’dam Wereldkeuken, op de tweede verdieping van Woonboulevard Westpoort, voor heerlijke, wereldse gerechten.

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen? Lees dan ons maandelijkse blog en meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

2023 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved