Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Een keuken die bij je past!

Eenmaal thuis, wil je net zo lekker eten als op vakantie. Je zelfgemaakte gerechten smaken nóg lekkerder wanneer je deze bereidt in een stijlvolle, functionele keuken voorzien van de juiste apparatuur Omdat een nieuwe keuken een behoorlijke klus kan zijn, helpen we je graag op weg met de laatste keukentrends, handige tips en natuurlijk shoppingvoordeel bij Woonboulevard Westpoort.

Keukentrends 2017
Eten is de afgelopen decennia steeds belangrijker geworden. We gaan bewuster met voeding om en bereiden het liefst zoveel mogelijk zelf. We brengen dan ook heel wat tijd door in de keuken en stellen andere eisen aan de ruimte, materialen en apparatuur. Dat zie je terug in de huidige keukentrends. Als de ruimte het toelaat, zijn de open keuken en woonkeuken favoriet. Liefst met een open (gas)haard als sfeerverhogend element. Verder zien we veel natuurlijke materialen zoals hout, beton en grafiet, en aardse kleuren van grijs tot donkergroen. Daarbij worden zwevende keukenkasten en losse kookpitten ook steeds populairder en is de kokendwaterkraan niet meer weg te denken. En, in de moderne keuken staat natuurlijk veel groen: kruidenplantjes en een (mini)moestuin.

Renoveren of vernieuwen?
Ben je toe aan een nieuwe keuken? Dan is het belangrijk om je goed te (laten) informeren. Bedenk van tevoren of je huidige keuken gerenoveerd kan worden of dat het tijd is voor een compleet nieuwe keuken – en of de keuken wel op dezelfde plek moet blijven. Houd in gedachten dat renoveren niet altijd goedkoper hoeft te zijn dan een nieuwe keuken. Kijk ook naar de levensduur van apparatuur; hoe lang gaat je huidige afwasmachine nog mee en wat is de waarde van een nieuwe keuken bij eventuele verkoop van je huis? Als je eenmaal de keus hebt gemaakt tussen renoveren of vernieuwen, komt misschien wel het leukste gedeelte: keukenmeubilair en –apparatuur uitzoeken. Oriënteer je goed. Vraag brochures aan en bepaal je budget vóór je op pad gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kom keuken-shoppen in Westpoort!
In Woonboulevard Westpoort vind je verschillende keukenwinkels, elk met hun eigen assortiment en specialiteit. En, met aantrekkelijke aanbiedingen! Zo heeft KeukenConcurrent standaard voordeelselectiekeukens, profiteer je bij Kvik van extra ruimte met een XXL keuken en krijg je bij Bruynzeel Keukens tijdelijk een kokendwaterkraan cadeau. Kom dus gauw naar Woonboulevard Westpoort, daar slaag je sneller dan je denkt.

Psssst…
Wist je trouwens dat in Woonboulevard Westpoort ook één van de grootste golfwinkels van Nederland gevestigd is? Jumbo Golfwereld heeft alles wat je nodig hebt voor je favoriete sport en je profiteert er van deskundig advies, gratis service en onderhoud.

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen? Kijk dan regelmatig op onze website en lees ons maandelijkse blog.

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved