Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Retro en vintage: voor een uniek interieur

Vintage meubels zijn niet meer weg te denken uit de huiskamer. Je kunt dit karakteristieke retro design uit de jaren ’50 tot ’70 namelijk heel goed combineren met een moderne inrichting. Niet alleen zijn het meubels met een afwijkend ontwerp, ook schuilt er vaak een verhaal achter. Juist dát maakt een huis persoonlijk! Zeker in een tijd waar IKEA de inrichting van de woning domineert.

Vintage en modern: een gouden combinatie
Misschien heb je nog een vintage meubelstuk op zolder liggen? Of vind je iets op de plaatselijke rommelmark? Eentje die klaar is om nieuw leven ingeblazen te worden. Door deze te combineren met modern design behoudt het meubelstuk zijn karakter maar krijgt het geheel toch een eigentijdse uitstraling. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een gave, vintage houten tafel die je combineert met een strakke vloer. Of een moderne platenspeler die je plaatst op een retro dressoirkast.

Vintage prijzen bij Woonboulevard Westpoort
Heb je niks meer op zolder staan? En houd je helemaal niet van snuffelen op de rommelmarkt? Weet dan dat sommige meubels tegenwoordig ook in een vintage look worden uitgebracht in de winkel. Zo ook bij Woonboulevard Westpoort! Onze merken bieden genoeg inspiratie en hebben geregeld scherpe aanbiedingen. Zo legt Kwantum tijdelijk alle tapijt en vinyl gratis, viert Jysk haar 11-jarige bestaan met kortingen tot wel 70% en heeft Woonexpress 23 pagina’s vol aanbiedingen op haar website staan.

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte gehouden worden van acties en aanbiedingen van de winkels bij Woonboulevard Westpoort, neem dan regelmatig een kijkje op onze website of kom natuurlijk gezellig langs op locatie!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved