Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Het herfstseizoen: dé tijd om inspiratie op te doen!

De herfst is aangebroken, de dagen worden korter en aan het einde van de maand gaat de klok weer een uur achteruit. Je brengt meer tijd binnen door waardoor de nadruk ook meer op het interieur komt te liggen. Het is dan ook de perfecte tijd om inspiratie op te doen voor jouw interieur!

Wooninspiratie op doen op gerenommeerde beurzen
Ben je toe aan een nieuw behang of een andere kleur op de muren, maar weet je niet goed welke? Of ben je juist op zoek naar nieuwe meubels of accessoires om je huis gezelliger te maken voor de donkere maanden? Dan kun je in deze periode terecht op verschillende woonbeurzen, waar je de laatste trends vindt en woonwinkels hun nieuwste collecties presenteren.. Denk aan het unieke ‘Design Your Life’ event in het Miele Experience Centre in Vianen op 18 november. Of ‘Cocoon’, de grootste woon- en interieurbeurs van België van 18 t/m 26 november.

Woonwinkels presenteren hun nieuwe collecties
Maar hoef jij niet zo nodig naar een woonbeurs? Of kom je er net vandaan? Dan kun je natuurlijk ook gewoon wooninspiratie op doen in woonwinkels. Ook bij Woonboulevard Westpoort besteden de woonwinkels volop aandacht aan deze woonmaand, inclusief veel acties! Zo zijn het bijvoorbeeld de ‘Waanzinnige woonweken’ bij Woonexpress met kortingen tot wel 1000 euro. Swiss Sense heeft een ‘Woonmaand actie’ met ruim 30% korting op een topkwaliteit boxspring. En Woninginrichting Aan Huis biedt kasten met 35% korting aan én een gratis afspraak met een topstyliste.

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte gehouden worden van acties en aanbiedingen van de winkels bij Woonboulevard Westpoort, neem dan regelmatig een kijkje op onze website of kom natuurlijk gezellig langs op locatie!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved