Vragen of opmerkingen? Neem contact op

De kou komt eraan: Zó maak je je huis winterklaar

Brr… koud! De eerste nachten met vorst aan de grond zijn een feit. De verwarming kan een graadje hoger en ook de dikke dekens mogen uit de kast. Kortom: de winter komt eraan. Dat betekent meer tijd doorbrengen met elkaar in huis. Met een paar kleine wijzigingen in het interieur maak je het al snel gezellig binnen. Dus voordat we genieten van een warme chocomel met slagroom voor de openhaard, hebben wij nog een paar tips om je huis klaar te maken voor de winter.

Eenvoudige tips voor een gezellig huis
Een makkelijke manier om je woonkamer een andere look te geven, is door het schuiven met de meubels. Geef je meubels eens een andere plek, en het kan voelen alsof je een andere woonkamer binnenstapt. Hierna kun je ook de kleuren aanpassen; de koele zomerkleuren eruit en de warme winterkleuren erin. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de kussens te vervangen en een ander kleed toe te voegen. Tenslotte kun je spelen met licht. Door bijvoorbeeld kaarsen neer te zetten of de bestaande verlichting aan te passen, maak je het al snel gezelliger.

Aanbiedingen voor een nóg gezelliger huis
Ben je toe aan iets nieuws waarmee je het thuis nóg iets gezelliger maakt? Bijvoorbeeld een nieuw meubelstuk, accessoires met een winterse kleur of een nieuwe lamp voor de sfeerverlichting? Dan kunt u terecht bij Woonboulevard Westpoort. Zo geeft Kwantum 15% korting op alle hanglampen. Bij Woonexpres zijn er veel meubels en accessoires in de aanbieding met kortingen tot 50%. En bij Jysk zorgen ze voor een sfeervolle winter met kortingen tot maar liefst 60%.

Blijf op de hoogte
Wil je meer woontips en op de hoogte gehouden worden van acties en aanbiedingen van de winkels bij Woonboulevard Westpoort, neem dan regelmatig een kijkje op de website of kom natuurlijk gezellig langs op locatie!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved