Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Jingle bells, jingle bells..klaar voor kerst?

Sommigen zijn al klaar voordat Sinterklaas het land uit is, anderen wachten nog liever even met kerstdecoratie. Hoe dan ook, je komt er niet onderuit: de feestdagen staan voor de deur! En dat betekent gezellig de kerst naar binnen halen door mooie versieringen en decoratie, fijne avonden samen met vrienden en familie en natuurlijk heerlijk en uitgebreid eten. Maar vooral ook, elkaar verwennen met cadeaus.

Cadeautips voor het hele gezin
Daar kijkt iedereen misschien nog het meest naar uit, het moment dat de cadeaus worden uitgedeeld. Eindelijk, na ze dagen onder de boom te hebben zien liggen, hoef je niet meer te gissen, en kun je simpelweg graaien. Maar voor je zover bent, moet je zelf ook iets leuks bedenken voor je broer, vader, moeder en/of zusje. Weet je niet direct waarmee je iemand blij kan maken? Kijk dan eens rond bij De Woonexpress. Hier vind je alles voor alle kamers van het huis, dus ook voor onder de kerstboom. Ze hebben de leukste cadeautjes alvast op een rijtje gezet voor je. Van sfeerverlichting tot fotolijstjes, voor ieder wat wils! Of wat dacht je van de Kwantum? Daar heb je nu een unieke actie lopen. Koop je daar je kerstdecoratie, -verlichting of -boom, dan ontvang je hiervan je totale aankoopbedrag als shoptegoed voor je volgende aankoop. Zo is het wel heel vroeg pieken dit jaar!

Golfliefhebbers, opgelet!
Misschien is degene die je graag wilt verwennen een fanatieke golfer? Of vind je dat je zelf als liefhebber van deze sport wel iets verdiend hebt. Bij Jumbo Golf vind je volop aanbiedingen op kwaliteitsproducten zoals Mizuno Thermagrip Heren, de Galvin Green Addison Jack en de Volvik Countrypack Netherlands. Wil je het liever aan diegene zelf overlaten om een keuze te maken? Dan is de Jumbo Golf Giftcard natuurlijk een goede uitkomst!

Laat je inspireren
Als je online een goede indruk hebt gekregen van de opties, wil je de producten het liefst eerst even zien, voelen en ruiken voordat je ze aanschaft. Kom daarom gerust langs bij Woonboulevard Westpoort waar je o.a. bovengenoemde winkels kunt vinden.

We zien je snel bij Woonboulevard Westpoort!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved