Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Laat je inspireren door de keukentrends van 2018

In januari moet iedereen nog een beetje bijkomen van alle gezelligheid en drukte van de decembermaand. De goede voornemens vliegen je om de oren, om ze niet veel later alweer te zien sneuvelen. Ook is het de ideale tijd om met frisse energie inspiratie op te doen voor de inrichting of uitbreiding van je huis. Misschien wil je dit jaar eindelijk je keuken eens aanpakken? Wij helpen je graag op weg met enkele trends voor 2018.

Populaire stijlen
Dat we de keuken niet meer als een aparte ruimte beschouwen, is al langer een feit. We zoeken veel meer de integratie op met de rest van onze woning, wat een diversiteit aan kleuren en stijlen tot gevolg heeft. Zo wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor een zwarte kleur, welke prachtig te combineren is met felle kleuraccenten. Zwart zorgt ook voor een zekere elegante en stoere uitstraling. Denk hierbij aan matzwarte fronten, dan wel niet in combinatie met hout, metaal en glas. Daarnaast zal je in 2018 ook meer keukens tegenkomen voorzien van een landhuisstijl, waarbij óf robuuste houtelementen met losse planken worden gebruikt, óf juist meer lichte houttinten worden toegepast. Voor een meer ontspannen atmosfeer.

Innovatieve apparatuur
Eén van de meest opvallende trends van het afgelopen jaar, die ook het komende jaar nog zichtbaar zal zijn, is de keuze vóór en het gebruik ván bijzondere en innovatieve apparatuur. Zo biedt het nieuwe Touch2Open systeem de perfecte oplossing voor een greeploos keukenontwerp. Door het aantippen van de juiste symbolen op bijvoorbeeld de oven, wordt de deur heel zacht tot 90 graden voor je geopend. Of wat dacht je van een afzuigkap in je aanrecht? Dit neemt minder ruimte in beslag en bevindt zich dichterbij de pannen, waardoor de kans op ‘ontsnapte’ luchtjes aanzienlijk wordt verkleind.

Gezonde levensstijl
Waar haal je de tijd nog vandaan om uitgebreid te koken? Iedereen is druk tegenwoordig en laat zich makkelijk verleiden tot het bestellen van eten. Niet voor niets zien de straten tegenwoordig zwart van koeriers van maaltijdbezorgdiensten. Tegelijkertijd wil iedereen fit worden en/of blijven, wat inherent is aan gezond eten. Deze trend is in de meeste gevallen onlosmakelijk verbonden aan vetarme bereidingswijzen zoals wokken en stomen. Dit is dan ook de reden dat steeds meer keukens standaard voorzien zijn van wokbranders en stoomovens. Pas jij keuken ook graag aan voor een gezonde levensstijl?

 Laat je inspireren
Er zijn nog veel meer trends te benoemen, maar die delen we veel liever persoonlijk met je op locatie bij Woonboulevard Westpoort. Dan kun je de trends ook direct terugzien en daarmee ervaren. Waar je zoal terecht kan voor meer inspiratie en informatie bij ons? Denk aan de volgende winkels: Citee Keukens, Het Kookhuis, KVIK, Keukensale.com, Keukenkampioen, Keukenconcurrent en Bruynzeel Keukens. Want ook op keukengebied bieden we meer dan je denkt!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved