Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Breng het paasgevoel naar binnen dit weekend!

Het paasweekend staat weer voor de deur! Dit betekent niet alleen een lekker lang weekend, ook biedt het volop inspiratie om je interieur op te leuken. In deze nieuwe blog presenteren we je graag enkele suggesties en tips.

Fancy & chique
Pasen is hét moment om kleurencombinaties te verwerken in je interieur, die je normaal misschien niet snel aandurft. Denk aan de kleuren goud, brons en zilver. Perfect te matchen met een industriële look and feel in de woonkamer. Naast natuurlijk de in stijl gedecoreerde eieren verspreid door het huis, kun je ook denken aan mooie kaarsen in eivorm of een vaas bedekt met glitters en gevuld met (chocolade)eieren. Tot slot kun je natuurlijk niet om de paastakken heen, het liefst met knoppen in een fraaie, lange vaas.

Houten en natuurlijke elementen
In een eerdere blog hebben we al de tip gegeven om meer houtelementen toe te passen in het interieur van je huis. Dé trend voor 2018! Mocht je hier nog niet op hebben ingespeeld, is Pasen misschien wel dé gelegenheid om te beginnen. Zo heb je prachtige, houten schalen waar je eitjes in kan presenteren voor het gezin en je visite. Deze kun je verder leuk aankleden met mos en vogelnestjes. De ideale invulling voor de zondagmiddag samen met de kinderen! Vul bijvoorbeeld een rij met lege eierschalen en kleine plantjes, en zet deze op een houtenplank. Zo haal je de lente binnen.

Een modern decor
Neig je meer naar een moderne uitstraling dit weekend? Kies dan voor de kleuren zwart en wit. Past uitstekend bij een minimalistisch interieur, of juist bij een interieur met een warmere uitstraling en veel houtelementen. Heb je nog ergens een zilveren schaal in huis? Plaats daar dan bijvoorbeeld witte eitjes op met kleine illustraties erop in het zwart. Deze kun je natuurlijk ook in een paasstukje plaatsen of als decoratie tijdens het paasontbijt. In combinatie met zwarte en witte kaarsen in het huis, maak je er een mooi geheel van!

Extra inspiratie nodig?
Kom gezellig langs bij Woonboulevard Westpoort voor nog meer inspiratie. Er zijn momenteel volop aanbiedingen bij onze winkels gespecialiseerd in woondecoratie, zoals bij de Kwantum, Woninginrichting-Aanhuis.nl of Woonexpress.

Zien we je snel?

 

 

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved