Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Is jouw huis al zomerklaar?

Officieel duurt het nog even voor de zomer haar intrede doet, maar de huidige temperaturen liegen er niet om. Dus waarom niet nu al die grote voorjaarsschoonmaak? Bij ons kriebelt het al in ieder geval, daarom geven we je graag enkele tips.

 Opgeruimd staat netjes
Beetje cliché inderdaad, maar niet minder waar. Maar, om een opgeruimd huis te realiseren, heb je natuurlijk wel genoeg opbergruimte nodig. Geen inbouwkasten? Neem eens een kijkje op de sites van bijvoorbeeld JYSK of WoonXL, waar je een mooie selectie kan vinden. Ben je stiekem minder geordend dan je zou willen zijn? Dan adviseren we je een gesloten kast aan te schaffen, onderverdeeld in diverse departementen. Voor de perfectionisten onder ons raden we juist de open variant aan. Jullie kunnen dit vaak haarfijn en logisch zelf indelen.

 Zorg voor frisse kleuren
Een huis oogt al snel opgeruimd als het is omringd door frisse muren in overeenkomende tinten. Ben je toe aan rust en kalmte tijdens hete, zomerse dagen? Dan ben je misschien beter af met natuurlijke kleuren als gebroken wit en beige, of juist zachte pasteltinten in roze en groen. Wil je het jezelf nóg comfortabeler maken? Kies dan voor meubels die matchen met de kleur op je muur. Zo ziet het geheel er al snel fris, opgeruimd en als één geheel uit. Iedereen in het gezin (en eventuele visite) blij!

Creatief met ruimte
Een opgeruimd huis begint bij jezelf, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Misschien heb je nauwelijks ruimte voor een extra opbergkast in je woonkamer! Denk dan eens wat meer ‘out-of-the-box’. Mis je bijvoorbeeld genoeg muurruimte voor een kast of dressoir, maar heb je wel een bank staan in je woonruimte? Plaats een dressoir dan eens achter je bank. Door deze objecten zo bij elkaar te plaatsen, heb je onverwachts veel opbergruimte zónder de gehele kamer op te vullen. En dan heb je gelijk een handige plek om je hapje en drankje op te plaatsen, tijdens het bankhangen bijvoorbeeld.

Extra inspiratie nodig?
Kom gezellig langs bij Woonboulevard Westpoort voor nog meer inspiratie. Wij hebben diverse experts op het gebied van interieur en styling. Denk bijvoorbeeld aan JYSK, WoonXL, Kwantum, KVIK en Woninginrichting-aanhuis.nl. Zij helpen je graag verder aan een ‘summer proof’ huis!

Zien we je snel?

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved