Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Low budget je huis restylen? Dat kan!

 Zou wat meer sfeer en beleving jouw huis niet misstaan? Door bijvoorbeeld een frisse kleur op de muur of allerlei nieuwe accessoires in de woonkamer? Je ziet de kostenteller in gedachten al lopen, maar niet getreurd! Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn, mits je het slim aanpakt.

 Vintage = hot
Het is en blijft een kwestie van smaak, maar vintage meubelen en versieringen zijn populair en dat begrijpen wij wel. Het kan namelijk veel karakter toevoegen aan je interieur en daarmee uitstraling van je huis. Om de juiste spullen te verzamelen tegen een goede prijs, raden wij je aan om markten en websites als Marktplaats te bezoeken. Dat het al eens gebruikt is, is juist de kracht van vintage en zo kan je bovendien goed onderhandelen. Kleine tip alvast: ga nooit akkoord met het eerste bod!

Wel of geen behang
Een mooi, nieuw behang is zeer bepalend voor de sfeer van een kamer. Als je online eens rondkijkt, zijn de opties oneindig en verdwaal je al gauw. En je zal zien dat precies jouw voorkeuren natuurlijk weer een (behoorlijk) prijskaartje hebben. Echter, om bijvoorbeeld een baby- of kinderkamer te (re)stylen, heb je vaak niet meer nodig dan een wand met een vrolijke dierenprint. Soms zijn enkele details op een witte muur dus al voldoende. Wil je toch alle wanden graag behangen? Bezoek dan onze winkels WoonexpressXL, KVIK, Kwantum, JYSK of Woninginrichting-aanhuis.nl eens. Er zijn diverse acties gaande op het gebied van woondecoratie en huisinrichting!

Voorkomen is beter dan genezen
Het komt misschien niet direct in je op, maar om veel onnodige kosten te voorkomen is een goede opstal- of inboedelverzekering zeker aan te raden. Wat nu als een hevige storm de ramen van je huis vernielt, er een leiding springt of bijvoorbeeld een brand uitbreekt? Daar gaan al je prachtige spullen, als sneeuw voor de zon. Uiteraard is en blijft het gemis groot, maar hoe fijn is het dan dat je je geen zorgen hoeft te maken over de hoge kosten die een dergelijke situatie met zich meebrengt. Met een opstalverzekering dek je namelijk de herbouwwaarde van je huis.

Extra inspiratie nodig?
Vind je het fijn om je te laten adviseren op dit gebied? Kom dan langs bij Woonboulevard Westpoort en loop binnen in één van onze winkels. Hier vind je diverse experts op het gebied van interieur en styling.

Zien we je snel?

2023 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved