Vragen of opmerkingen? Neem contact op

De winter in huis halen: waar te beginnen?

De winter in huis halen: waar te beginnen?

Van een fijne nazomer direct naar het binnenhalen van de winter. Maar zijn we niet iets vergeten, namelijk de herfst? Klopt helemaal, dit seizoen lijken we volledig overgeslagen te hebben. Althans, wij hebben het in ieder geval gemist. Opeens is het winter en koud en heeft iedereen dagelijks weer de CV draaien op volle toeren. Uiteraard zijn er nog meer manieren om de warmte in huis te halen. Denk aan diverse accessoires en lichte aanpassingen in het interieur. In deze blog enkele suggesties op een rij.   

Koude dagen, warme voeten
Deze winter is hét excuus om die prachtige nieuwe eikenhouten vloer in huis te halen. Stap comfortabel uit je bed of van de bank zonder die kou die de vloer soms in zich draagt. Of koop eindelijk dat leuke tapijt dat je in de zomer nog overbodig vond. Denk bijvoorbeeld aan een vloerkleed met rijke structuren zoals een geknoopt vloerkleed van wol. Lekker winters en de akoestiek van je huis zal tegelijkertijd aanzienlijk verbeteren. Meer inspiratie nodig? Kom gezellig langs bij een van onze woonspeciaalzaken! 

Haal de zon in huis
Of liever gezegd, haal meerdere zonnen in huis. Eén van de dingen die het meeste invloed heeft op je winterse humeur is het gebrek aan zonlicht. Gelukkig kan je je brein eenvoudig in de maling nemen. Pak de plekken in huis aan die niet zo mooi verlicht zijn met subtiele spotjes of een fraaie vloerlamp. Onze winkels hebben een groot aanbod aan prachtige designlampen voor ieder budget. En wat dacht je van een zonnige gele muur met daarbij een ontbijttafel in precies dezelfde kleur? Helemaal volgens de laatste trend! Zo transformeer je je huis tijdens de feestdagen tot een sfeervol en warm thuis.

Natuurlijke materialen
Misschien heb je niet veel met een landelijke stijl, maar een warme sfeer in huis krijg je helaas niet met puur industriële materialen. Wat al goed kan helpen, is het toevoegen van diverse accessoires als rieten manden, boomstronken, noten, bolsters en gedroogde planten aan je inrichting. Met deze (relatief) kleine ingrepen realiseer je direct een totaal andere uitstraling! En mocht je al exotische planten in huis hebben, schuif deze dan tijdelijk even opzij, want die breken de winterse sfeer en daarmee het totaalplaatje

Kom langs voor inspiratie
Ook zo’n zin om je huis winterklaar te maken? En wil je je graag extra laten informeren en inspireren door experts op dit gebied? Kom dan langs bij Woonboulevard Westpoort. Parkeren is gratis!

2024 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved