Vragen of opmerkingen? Neem contact op

Toe aan een nieuwe vloer? Wij helpen je graag op weg!

De uitstraling van je interieur wordt voor een groot deel bepaald door je meubelen. Maar je vloer speelt daarin net zo goed een grote rol. Dit specifieke onderdeel van je ruimte wil je natuurlijk goed verzorgd hebben. Zie je een paar versleten plekken? Bij een houten vloer kan dat nog best wel iets hebben. En kleine plekjes kan je bijvoorbeeld verbloemen door een tapijt neer te leggen. Maar bij grovere beschadigingen kun je niet om een vloerrenovatie heen. Geen zorgen, dat betekent niet direct een forse investering. Hierbij een aantal tips voor ieder budget.

Een moderne gietvloer
De gietvloer is inmiddels bij iedereen bekend en neemt alleen nog maar toe aan populariteit. De meest bekende variant van de gietvloer, is in een witte variant en een betonlook vloer. Ook kan deze gelegd worden in een grindvloer en pandomovloer uitvoering voorzien van verschillende tinten. Waarom het nog meer zo populair is? De ondergrond is naadloos, slijtvast en bestand tegen vocht en (vaak ook) chemische stoffen. Vuil hoopt zich bovendien niet op, dus aan het onderhoud ben je weinig tijd kwijt. Let wel, een gietvloer leggen is maatwerk. Neem dus altijd contact op met een specialist. Daar hebben wij er genoeg van op locatie, dus schroom niet langs te komen!

Goedkoper met behoud van kwaliteit
Ben je fan van natuurlijk hout of steen, maar heb je op het moment financieel geen ruimte voor een grote vloerrenovatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van PVC. Dit klinkt misschien minder fraai, maar oogt net zo stoer. Het lijkt een beetje op de zachtere vloeren van zeil, maar bestaat (gelukkig) uit harder vinyl met een sterke toplaag, waardoor de vloer een zeer lange levensduur heeft en er niet gauw krassen op het oppervlak komen. Mocht je toch per se de uitstraling van hout of steen willen op je PVC-vloer? Voorzie het geheel dan van een print. Mits goed uitgekozen zijn prints tegenwoordig nauwelijks van echt te onderscheiden!

Een goede upgrade
Heeft je huidige vloer slechts enkele slijtplekken of is de ondergrond behoorlijk glad geworden? Dan is het zonde om deze volledig te vervangen. Een nieuwe beschermlaag (coating) is in dit geval dé oplossing! Deze breng je aan op een ondergrond van kunststof, beton of anhydriet en zorgt direct voor een compleet nieuwe uitstraling. Deze beschermlaag is beschikbaar in een aantal varianten, zoals een epoxy coating, antislip vloercoating of PU coating. Zegt je misschien niet direct iets, maar onze specialisten op Woonboulevard Westpoort wel. Kom daarom langs of neem alvast een kijkje op onze website.

Kom langs
Ben je geprikkeld maar wil je graag meer inspiratie op doen? Laat je adviseren door onze experts bij Woonboulevard Westpoort. Parkeren is gratis!

 

 

 

 

 

2023 © Woonboulevard Westpoort | Dichterbij dan je denkt - All Rights Reserved